Porissa tapahtunutta:

Seuraavaksi kuvallinen selonteko Porin toisilla sarjakuvafestareilla tapahtuneista asioista. Kuvat ovat herra Mäkisen ottamia, paitsi ne jotka eivät ole.

Advertisements
Posted in Uncategorized | Leave a comment

Kouvolan kauhu, EQ ja Limingan sarjakuvalinja festareille

Myös Kouvolan oma kauhu, Nikke Lindholm, Esa EQ Halminen ja Limingan sarjakuvalinja ovat saapumassa festareille!

https://kouvolankauhu.tumblr.com/

http://www.ulrinki.fi/?p=/palvelut/esa_(eq)_halminen___sarjakuvista_akvarelleihin

http://www.limingantaidekoulu.fi/taiteilua-t%C3%A4git/sarjakuvalinja

Posted in Uncategorized | Tagged , , , | Leave a comment

Jopen näyttelyä pukkaa!

30629988_10156491048412625_8288949275375697920_n

Porin sarjakuvafestivaalit lähestyvät vinhaa vauhtia ja esimakua tapahtumaan saa jo tutustumalla 9.-21.4. pääkirjaston näyttelytilassa Jope Pitkäsen seitsemänkymppisten juhlanäyttelyyn.

Posted in Uncategorized | Tagged , , , | Leave a comment

Porin sarjakuvafestivaalien videomainos

Liikkuvaa kuvaa! Ääntä! Niistä on Porin sarjakuvafestivaalien mainos tehty. Mene ja katso se, ja sitten tule Porin sarjakuvafestivaaleille.

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Pakanoiden julkaisukiertue saapuu myös Porin sarjakuvafestivaaleille

Tuomas Myllylä on virallinen osa Porin sarjakuvafestivaalien ohjelmaa. Tule, näe ja koe Tuomas Myllylä.

Posted in Uncategorized | Tagged , , , | Leave a comment

Virallinen festarijuliste

Porin sarjakuvafestivaalit lähestyvät lähes yli-inhimillisellä nopeudella. Koska aikamme on rajattua, päätimme julkaista virallisen festarijulisteen täällä kaikkien nähtäväksi, jotta erottaisitte sen halvoista kopioista ja luokattomista tekeleistä, jotka vain väittävät olevansa Porin sarjakuvafestivaalien julisteita.

Kuulitte totuuden täältä ensimmäisenä. Ainoan oikean ja virallisen festarijulisteen tekijöinä toimivat Mikael Mäkinen ja Julia Riitijoki. Joka muutaa väittää, vääristelee totuutta kenties rikollisiin, mutta vähintään epäeettisiin tarkoituksiin.

Jos tahtonne on tulostaa tämä taideteos ja lisätä se mainokseksi johonkin, niin kannatamme tätä toimintaa. Haluamme myös muistuttaa, että hyvälaatuisen PDF-version tästä voi ladata painamalla tätä linkkiä.

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Kuvatodisteita

Tässä kuvia teille, jotka olette edelleen sitä mieltä että Porin sarjakuvafestivaaleja ei oikeasti pidetty ollenkaan ja että koko juttu oli vain peiteoperaatio kaksoisagentti Vitikaisen järjestämiseksi maasta.

Kuvat on ottanut Mikael Mäkinen. Paitsi jos se on itse kuvassa, niin sitten sen on tainnut ottaa joku muu. Mäkisen kännykällä otettu kuitenkin. Paitsi ne muutamat jotka on otettu sen tabletilla. Jos muuten mietit miksi juuri sinun esitystäsi tai muuta kuvattu, niin se johtuu siitä että Mäkisen kännykkä oli suurimman osan ajasta Mäkisellä myyntipöydän takana, ja lähti sieltä liian harvoin.

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment