Kuvatodisteita

Tässä kuvia teille, jotka olette edelleen sitä mieltä että Porin sarjakuvafestivaaleja ei oikeasti pidetty ollenkaan ja että koko juttu oli vain peiteoperaatio kaksoisagentti Vitikaisen järjestämiseksi maasta.

Kuvat on ottanut Mikael Mäkinen. Paitsi jos se on itse kuvassa, niin sitten sen on tainnut ottaa joku muu. Mäkisen kännykällä otettu kuitenkin. Paitsi ne muutamat jotka on otettu sen tabletilla. Jos muuten mietit miksi juuri sinun esitystäsi tai muuta kuvattu, niin se johtuu siitä että Mäkisen kännykkä oli suurimman osan ajasta Mäkisellä myyntipöydän takana, ja lähti sieltä liian harvoin.

Advertisements
Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Kiitokset kaikille!

Porin sarjakuvafestivaalit on nyt festaroitu, ja ne olivat hyvät. Emme voi järjestäjien ominaisuudessa kuin kiittää kaikkia! Teidän ansiostanne tämäkin onnistui!

Erityiskiitos Porin pääkirjastolle ja kirjaston henkilökunnalle, jotka olivat uupumatta auttamassa ja neuvomassa, ilman teitä me ei oltaisi pärjätty. Kiitokset myös Porin sarjakuvayhteisö, Jinsei ry, Porin Infokirjakauppa, Satakunnan Lasten kulttuurikeskus ja kaikki te ihanat myyjät, esiintyjät ja vieraat joita saimme kunnian kuunnella!

Lisää kuvamateriaalia on varmasti tulossa, kunhan tästä itsekin pääsemme hengähtämään. Muistakaa myös että Hjalmar Löfing, Päiväkirjani, Linnavainio, Deleted skenes sekä Seitin pop-up näyttely ovat vielä pystyssä, ja näitä kaikkia voitte käydä ihastelemassa Porin pääkirjastolla.

Kiitos kaikesta kuuluu juuri sinulle, mutta koska meillä ei ole mitään ongelmaa kiittää myös itsejämme, niin senhän me teemme, eli kiitokset Vesa ja Mikael!

17855241_10154728517599965_722518547709641624_o

Posted in Uncategorized | Tagged , | Leave a comment

Ensimmäinen virallinen ohjelmanumero

Vesa Vitikaisen Sotahistoriaa sarjakuvan silmin oli Porin sarjakuvafestareiden ensimmäinen virallinen ohjelmanumero näyttelyiden avaamisen jälkeen. Vitikainen summasi suomen sotahistorian ja sarjakuvan yhteen, sekä kertoi mm. omista projekteistaan sotasarjakuvien parissa. Erityismaininnan ansaitsee ohjelman vetäjän vuorovaikutus yleisön kanssa, sillä jokaiseen kysymykseen saatiin vastaus.

WP_20170406_014.jpg

Posted in Uncategorized | Tagged , | Leave a comment

Näyttelyiden avajaisia

Tänään vietettiin useamman näyttelyn avajaiset. Porin Info-kirjakaupassa avattiin iloisissa merkeissä Jussi Piirosen sarjakuvanäyttely. Mukana sivuja mm. Raidista ja Jerry Cottonista.

 

Sieltä siirryttiin porukalla avaamaan Mikael Mäkisen “Päiväkirjani” -näyttelyä Porin pääkirjastolle.

 

Näiden lisäksi avattiin Vesa Vitikaisen järjestämä Puuvillan Napalm 25v. näyttely Puuvillan kirjastossa. Tästä ihmeestä saamme kuvia myöhemmin.

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , | Leave a comment

Sarjakuvakirppis festareille

Onko sinulla sarjakuvia joita et enää kaipaile itse? Tuo vanhat sarjiksesi myyntiin festareille!
Jinsei ry pitää tapahtumassa lauantaina klo 9-15 kaikenlaisen sarjakuvan ja fanitavaran kirpputoria, jossa pääset kätevästi eroon vanhasta ja löydät varmasti jotain uutta tilalle!

Näin toimit: 
1. Hinnoittele tuotteesi ennen lähtöä tapahtumaan! Kirjoita hintalappuun tuotteen nimi ja hinta, sekä HUOMAA MERKITÄ siihen oma nimesi, sillä pidämme kirjaa myynnistä hintalappujen avulla.
2. Ota mukaan myös tilinumerosi IBAN-muodossa.
3. Tuo tapahtuman alkaessa aamulla myyntitavarasi ja tilinumerosi myyntipöydälle kirjastolle. (Kiireen mukaan otamme tavaraa vastaan myös päivän aikana, mutta varhaisen madon tuotteet myös menevät ripeämmin!)
4.Tule noin 15-30 min ennen sulkemista hakemaan myymättä jääneet tavarat ja varmista, että meillä on yhteystietosi ja tilinumerosi. Tilitämme sinulle kaiken tavaroidesi tuoton, kun rahat on laskettu!
 
Huom! Kirpputorilla ei käy kortti, joten varaa käteistä mukaan!
Posted in Uncategorized | Tagged , | Leave a comment

Petri Hiltusen munaukset…

Hiltusen haastattelu on perjantaina klo 17-45 ja varsinainen esitys on lauantain klo 14.00.

“Mulle annettiin järjestäjien taholta aihe “Suurimmat voittoni, pahimmat mokani”.
No, sen sijaan että käyttäisin koko aikani kertomalla jotain minkä kaikki tietävät, ajattelin laajentaa termiä “moka”, ja kertoa kaikista projekteistani jotka jäivät kesken eivätkä ikinä toteutuneet.
Ja niitä on PALJON!
Eli roppakaupalla tietoa ja kuvia joita kukaan ei ole koskaan nähnyt. 🙂
Tervetuloa!”

17800413_1110138022423739_5788912253589902775_n

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Pilapiirtäjä Outi Mentula aka Epäluottamusmies

Porissa lauantaina klo 11! “Pilapiirtäjä Outi Mentula” tarkoittaa oikeasti Epäluottamusmiestä. Epäluotettavaa toimintaa vuodesta… 2015? Katso ja itke! Ja se on… aikuistenosastolla! Tule kuulemaan ja näkemään tämä ihme!

17361543_270777920028358_6147943987710679780_n

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , | Leave a comment